Ημερίδα για την καταπολέμηση των κουνουπιών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ημερίδα για την καταπολέμηση των κουνουπιών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ημερίδα για την καταπολέμηση των κουνουπιών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Share This
Hμερίδα με τίτλο «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ 2013-2015, ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΟΥ» πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης με σκοπό την πληροφόρηση τόσο του ευρύτερου κοινού όσο και των επιστημονικών ομάδων καθώς και των υπηρεσιών, πάνω στην εφαρμογή του προγράμματος, με την ανταλλαγή τεκμηριωμένων επιστημονικών θέσεων και πρακτικών. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν οι φορείς που συνεργάζεται με αμοιβαία εμπιστοσύνη η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας: Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, η Αναπτυξιακή 'Πελοπόννησος Α.Ε.', η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας και όλοι οι Δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ομιλητές ήταν ο Ομότιμος καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Νίκος Βακάλης, ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο Dr. Γεωπόνος – Εντομολόγος Γιώργος Κολλιόπουλος από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, η Nοσηλεύτρια Phd(c ) Μαρία Τσερώνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Dr. Βιολογίας Γιώργος Ιατρού, η Μαρία Γαβριήλ Επόπτης Δημόσιας Υγείας και ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέριας Πελοποννήσου Ιατρός Δημόσιας Υγείας Phd(c ) Βασίλειος Διαμαντόπουλος ο οποίος και συντόνισε την εκδήλωση.
Όλοι οι ομιλητές επαίνεσαν ο καθένας ξεχωριστά τον πρωτοποριακό τρόπο που η Περιφέρεια Πελοποννήσου διαχειρίστηκε το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών αρχικά με την εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης και στη συνέχεια με την εφαρμογή του προγράμματος 2013 – 2015, ενός τριετούς μη διακεκομμένου προγράμματος που μόνο η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκπονήσει Πανελλαδικά δίνοντας το παράδειγμα σε όλες τις περιφέρειες αναφορικά με τις δυνατότητες και τα οφέλη μιας τέτοιας προγραμματικής σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages