“Ποιοί είναι πίσω από το Πάμε Καλαμάτα” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

“Ποιοί είναι πίσω από το Πάμε Καλαμάτα”

“Ποιοί είναι πίσω από το Πάμε Καλαμάτα”

Share This
Γράφει ο Νίκος Μάντης
To Πάμε Καλαμάτα είναι πρωτοβουλία και ιδέα της ActiveSolutions http://www.activesolutions.gr και παρουσιάστηκε πριν 4 μήνες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης και συγκεκριμένα μοιράστηκε έντυπο υλικό αρκετών σελίδων το οποίο δόθηκε σε διάφορους εμπλεκόμενους αλλά και στην ίδια την Αντιδήμαρχο. Η εταιρία βρίσκεται στη Καλαμάτα από το 2011 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών. Για τη υλοποίηση της συγκεκριμένης εφαρμογής εργάζονται 2 άτομα από το 2017 έως και σήμερα χωρίς να συμπεριλαμβάνω ώρες της δικής μου εργασίας. Έχουμε κατοχυρωμένα όνοματοδοσία και servers που απαιτούνται για το συγκεκριμένο site για 5 χρόνια.
Με αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να τοποθετηθώ ότι ΔΕΝ είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που αφορά και μπορεί να βοηθήσει το Τουρισμό της πόλης, είμαι ενάντια που η ιδέα μου παρουσιάζεται ως δήθεν πρωτοβουλία 10 ημερών από κάποιους κύριους. Δεν θα πάω ενάντια σε πρωτοβουλίες που αφορούν το συμφέρον της πόλης μας στην οποία έχω γεννηθεί και επέστρεψα το 2007 γιατί θέλησα να δημιουργήσω στον τόπο από τον οποίο και κατάγομαι. Ήθελα να βοηθήσω νέους προγραμματιστές να εξελιχθούν και να εργαστούν στην πόλη στην οποία γεννήθηκαν. Όσοι εργάζονται σήμερα στην ActiveSolutions είναι ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ και απόφοιτοι πληροφορικής που επιλέγουν να μείνουν στο τόπο τους.
Θα πάω ενάντια σε όσους όμως παρουσιάζονται ως ΣΩΤΗΡΕΣ του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Ο ένας φτιάχνει ιστοσελίδες, ο άλλος εργάζεται σε τουριστικό κατάλυμα και ο τρίτος έχει μαγαζί στη παραλία και υποστηρίζουν ότι η πρωτοβουλία τους είναι για κοινωφελές σκοπό. Πάω ενάντια σε όσους αναπαράγουν ιδέες μας για δικό τους όφελος, για να κερδίσουν οι ίδιοι. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να περάσει !!! Βαρέθηκα ειλικρινά οι νέοι να μην έχουν το βήμα σε αυτή τη πόλη. Πόσο μάλλον τα παιδιά που εργάστηκαν για αυτή την ιδέα που νοιώθουν ότι πέταξαν άπειρες εργατοώρες για το τίποτα. Το Site αναρτήθηκε με σχετικό μήνυμα και ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ περιεχόμενο σε κάποια σημεία, για να δουν όλοι πλέον ποια είναι η πραγματικότητα, ότι είμαστε πριν από αυτούς που εμφανίστηκαν με το ίδιο σλόγκαν και το ίδιο όνομα. Το πραγματικό #pamekalamata είναι πρωτοβουλία της ActiveSolutions από το 2017 με site και από το 2010 με κατοχυρωμένο όνομα.http://www.pamekalamata.com
Eπισυνάπτω και το pdf αρχείο της πρότασης το οποίο δόθηκε στα χέρια του Αντιδήμαρχου και σε άλλους εκείνη την ημέρα του Δημοτικού Συμβουλίου. Καλώ όποιος ξέρει την κ Αλειφέρη να επικοινωνήσει μαζί της και να ρωτήσει εάν ισχύουν όλα αυτά.
Με εκτίμηση
Νίκος Μάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages