ΠΡΟΧΩΡΑ καλά η αποκατάσταση στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΡΟΧΩΡΑ καλά η αποκατάσταση στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης

ΠΡΟΧΩΡΑ καλά η αποκατάσταση στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης

Share This

 


Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται αυτή την περίοδο οι επισκευές στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης ώστε να αποκατασταθούν πλήρως τα προβλήματα και να καταστεί ο χώρος λειτουργικός και ασφαλής.

Αυτό το διάστημα υλοποιούνται εργασίες αντικατάστασης της παλιάς κατεστραμμένης μόνωσης της οροφής με νέα που θα αποκαταστήσει τη στεγανότητα της οροφής του κτιρίου.
Ενώ, μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των χρωματισμών εσωτερικά στη σάλα, οι εργασίες μερικής αποξήλωσης -των προβληματικών σημείων- του παρκέ και αντικατάστασή του με νέο καθώς και η ολική συντήρηση και βαφή του. Απομένουν προμήθεια και τοποθέτηση νέων φορητών διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων, αντικατάσταση των υπαρχόντων φωτιστικών με φωτιστικά νέας τεχνολογίας τύπου LED και αντικατάσταση των υπαρχόντων μπασκετών με νέες προδιαγραφών FIBA και αναβάθμιση της αίθουσας βαρών.
Υπενθυμίζεται ότι για την επισκευή έχει εγκριθεί έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 180.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα του αθλητικού χώρου, που αποτελούσε βασική δέσμευση της Δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages