ΑΡΩΓΗ ΔΗΜΟΥ του Δημοτικού Παντοπωλείου της Καλαμάτας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΑΡΩΓΗ ΔΗΜΟΥ του Δημοτικού Παντοπωλείου της Καλαμάτας

ΑΡΩΓΗ ΔΗΜΟΥ του Δημοτικού Παντοπωλείου της Καλαμάτας

Share This


 Η ενίσχυση των δημοτικών κοινωνικών δομών αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Στο πλαίσιο αυτό πέραν του σχεδιασμού που εξελίσσεται για την ενεργοποίηση νέων δομών, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην καλή λειτουργία των υφιστάμενων, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας μας.

Το Δημοτικό Παντοπωλείο, επισκέφτηκε και ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα και κυρίως την περίοδο της εφαρμογής των αυστηρών περιοριστικών μέτρων μετακίνησης, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η δημοτική δομή φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου, στο ισόγειο του κτηρίου Διοίκησης, όπου εργαζόμενοι και εθελοντές εξυπηρετούν τους δικαιούχους συμπολίτες μας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε, έχουν διανεμηθεί ήδη τρόφιμα σε 116 δικαιούχες οικογένειες του Δημοτικού Παντοπωλείου δύο φορές την τηλευταία περίοδο. Κατά το διάστημα 15-30 Οκτωβρίου 2020 και μεταξύ 1-20 Νοεμβρίου 2020. Επίσης έχει προγραμματιστεί να διανεμηθούν τρόφιμα δύο φορές ακόμα έως τα Χριστούγεννα.

Επίσης ο Δήμος υλοποιεί το πρόγραμμα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – COVID 19», σύμφωνα με το οποίο έχουν χορηγηθεί σε 18 άτομα δύο (2) επιταγές των 58 € (2×58) κατά τους μήνες Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, ενώ θα χορηγηθούν και το μήνα Δεκέμβριο (σε διαφορετικά 18 άτομα κάθε μήνα).

Οι δικαιούχοι του Δημοτικού Παντοπωλείου είναι συνδημότες μας που εντάσσονται σ’ αυτό μετά από αίτησή τους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχοντας συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Παντοπωλείου (Βιο.Πα., Κτήριο Διοκλής, Νέα Είσοδος Καλαμάτας) και στο τηλέφωνο 27210 94057 ή στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας στο τηλέφωνο 27213 61863.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages