Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση της “Παιδικής Ανθολογίας Άνοιξη -Καλοκαίρι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση της “Παιδικής Ανθολογίας Άνοιξη -Καλοκαίρι

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση της “Παιδικής Ανθολογίας Άνοιξη -Καλοκαίρι

Share This

 


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή παρουσίαση της “Παιδικής Ανθολογίας Άνοιξη -Καλοκαίρι”, στο φιλόξενο χώρο της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας.

Οι εξαιρετικοί ομιλητές Γρηγόρης Χαλιακόπουλος (συγγραφέας- δημοσιογάφος) και η Πωλλέτα Ψυχογυιοπούλου (φιλόλογος-συγγραφέας) αναφέρθηκαν επισταμένα και με κολακευτικά σχόλια στο βιβλίο και στις επτά Μεσσήνιες συγγραφείς που συνεργάστηκαν για την Παιδική αυτή Ανθολογία με τα έργα τους.
Οι όμορφες παρουσίες της Ηρώς Θεοδώρου (κουκλοπαίκτριας) και της Γιώλικας Πουλοπούλου (εκπαιδευτικού-θεατροπαιδαγωγού) κόσμησαν τη βραδιά με τον υπέροχο τρόπο που ζωντάνεψαν αποσπάσματα από τα κείμενα.
Αυτή ήταν και η πρώτη μικρή πολιτιστική εκδήλωση για φέτος που διοργανώνει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας στο χώρο της.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες με περιεχόμενο τη λογοτεχνία, τη μουσική ή το θέατρο. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας λόγω covid χρειάζονται παραπάνω από ποτέ πολιτιστικές δημιουργικές πινελιές για να μας τονώσουν το πεσμένο ηθικό, πάντα βέβαια τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και σε όσους φίλους και φίλες μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages