Εθιμοτυπικές επισκέψεις Καπέλιου σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εθιμοτυπικές επισκέψεις Καπέλιου σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

Εθιμοτυπικές επισκέψεις Καπέλιου σε Μητροπολίτη και Δήμαρχο

Share This


 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσση­νίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 19-1-2022, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλειος Καπέλιος, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Καπέλιος έτυχε θερμής υποδοχής από το Σεβα­σμιώ­τατο, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν από­ψεις σε θέματα της τοπικής κοινωνίας και της τρέχουσας επικαιρότη­τας.

Ο  Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την επίσκεψη και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Επίσης ο κ. Καπέλιος είχε συνάντηση και με το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Καπέλιο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ μεταξύ των δύο ανδρών συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος Δήμου και Περιφέρειας. Διαπιστώθηκε δε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων και διάθεση στενής συνεργασίας ,τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στον Δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή και για το νέο έτος ενώ, υπήρξε και ενημέρωση για την πορεία έργων που αφορούν το Δήμο, ανάμεσα στα άλλα για την μελέτη κατασκευής της γέφυρας στο παραλιακό μέτωπο του ποταμού Παμίσου, που θα ενώνει τη Δυτική Παραλία με την Μπούκα Μεσσήνης, που βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages