Συγκλίνουν οι αντιπολιτεύσεις στο Δήμο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συγκλίνουν οι αντιπολιτεύσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Συγκλίνουν οι αντιπολιτεύσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Share This

Στο επίκεντρο παραμένουν οι εξελίξεις στο δήμο Καλαμάτας μετά τις δημαιρεσίες, που ουσιαστικά άνοιξαν την συζήτηση και για την επόμενη ημέρα εν΄ όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Μετά τους επικεφαλής, της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Βασίλη Κοσμόπουλο και της παράταξης “Πρότυπος Δήμος” Βασίλη Τζαμουράνη κα
ι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός δήμος – Ενεργοί πολίτες Μανώλης Μάκαρης προσκεκλημένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα», μίλησε για την προσπάθεια δημιουργίας από τις αντιπολιτεύσεις, ενός νέου σχήματος που θα διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας. «Σχεδόν όλες οι παρατάξεις έχουν συμφωνήσει ότι η κατάσταση θα πρέπει να αλλάξει με συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και γιατί όχι να προκύψει μια νέα παράταξη που θα διεκδικήσει με επιτυχία το δήμο και να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος», σημείωσε ο κ. Μάκαρης , για να συμπληρώσει ότι «υπάρχει κοινός τόπος για συγκλίσεις, ενώ ήδη σε πολλά σημαντικά θέματα η αντιπολίτευση ήταν μαζί και πρωτοστατούσε, φέροντας σημαντικά αποτελέσματα». 
 Όσον αφορά στο πρόσωπο που θα ηγηθεί του συγκεκριμένου σχήματος ο κ. Μάκαρης εξέφρασε την άποψη, ότι θα πρέπει να ρωτηθούν οι ψηφοφόροι , με επιστημονικό τρόπο, που δεν είναι άλλος από αυτόν της δημοσκόπησης. Καυτηριάζοντας το ζήτημα των ανεξαρτητοποιήσεων δημοτικών συμβούλων, από παρατάξεις της μειοψηφίας και η αξιοποίησή τους από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο σημείωσε, “η δημοτική αρχή, δυστυχώς για την Καλαμάτα, απέρριψε την ασφαλή οδό συνεννόησης και συνεργασίας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, χάνοντας ακόμα μια σημαντική ευκαιρία προγραμματικής σύγκλισης με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που θα είχε «οικουμενική» στήριξη με πολλαπλασιαστικό όφελος για την πόλη.» Ο κ. Μάκαρης αναφερόμενος στην πορεία των έργων στο Δήμο Καλαμάτας είπε πως αυτά καρκινοβατούν, χαρακτηρίζοντας την δημοτική αρχή «μέτρια και διαχειριστική, χωρίς όραμα και χωρίς σχέδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages