Επισκευές και εργασίες συντήρησης σχολικών κτηρίων από τα συνεργεία του δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επισκευές και εργασίες συντήρησης σχολικών κτηρίων από τα συνεργεία του δήμου Καλαμάτας

Επισκευές και εργασίες συντήρησης σχολικών κτηρίων από τα συνεργεία του δήμου Καλαμάτας

Share This

 


Σε εξέλιξη αυτή την περίοδο εργασίες συντήρησης σε σχολικά κτήρια από τα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας.

Με επισκευές και εργασίες συντήρησης σχολικών κτηρίων εξελίσσεται ενεργή εργολαβία του Δήμου Καλαμάτας, η οποία γίνεται σύμφωνα με μελέτη της Δ.Τ.Υ., με παρεμβάσεις να πραγματοποιούνται τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά των σχολικών κτηρίων.

Οι εργασίες -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς, αλλαγή δαπέδων και κουφωμάτων, γυψοσανίδες, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων κ.ά.

Την τελευταία περίοδο, εργασίες σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Υπηρεσίας έχουν εξελιχθεί στο 4ο, 5ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο, στο 4ο Γυμνάσιο και στο Γυμνάσιο Θουρίας, στο 1ο Λύκειο καθώς και στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Κρήτης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελλόπουλο, εργασίες εκτελούνται και μέσω συνεργείων του Τμήματος Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου προς αποκατάσταση φθορών που καταγράφονται μέσω των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages