Καλαμάτα: Γιορτή αφιερωμένη στα αδέσποτα ζωα συντροφιάς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα: Γιορτή αφιερωμένη στα αδέσποτα ζωα συντροφιάς

Καλαμάτα: Γιορτή αφιερωμένη στα αδέσποτα ζωα συντροφιάς

Share This

 


Η Γιορτή του Νότου Vol. 2 είναι αφιερωμένη, πρώτα και κύρια, στα αδέσποτα ζώα της περιοχής. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα και αγάπη για το Φιλοζωικό Σύλλογο Καλαμάτας +ΒΙΩΝΩ, ο οποίος χρόνια τώρα φροντίζει χιλιάδες αδέσποτα κάθε είδους σε όλη την Μεσσηνία.

Ως συνέπεια, είναι αφιερωμένη στους ηρωικούς αυτούς ανθρώπους, τους εθελοντές, που τα φροντίζουν καθημερινά, ξεπερνώντας τον εαυτό τους. Επίσης είναι αφιερωμένη σε όλους που έχουν ανάγκη για προσφορά, αγάπη, συνύπαρξη, συνέργεια, ομορφιά, αλληλεγγύη, πράξη, καθαρότητα, αισιοδοξία, αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ενέργειας. Ανάγκη για ζωή με λίγα λόγια.

Η Γιορτή του Νότου Vol. 2, θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Μπενάκη, δίπλα από την Υπαπαντή, το Σάββατο 29/4 από 14:00 – 20:00 και την Κυριακή 30/4 από 11:00 – 23:00,

Δίνοντας δεύτερη ευκαιρία σε ρούχα και αντικείμενα μπορεί κάποιος να προσφέρει μία ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα αυτά πλάσματα. Εκτός όμως από τα ρούχα και τα ιδιαίτερα αντικείμενα θα υπάρχουν, Vegan food, face painting, χειροποίητες κατασκευές, χορός και πολλή μουσική. Χάρη στις προσφορές και τους εθελοντές η λίστα του τι θα συναντήσει κάποιος στη Γιορτή όλο και μεγαλώνει.

Η Γιορτή του Νότου Vol.2 είναι μια πρωτοβουλία του καταστήματος “Κουκουβαγιάκι” καθώς και πολλών καλών φίλων του Φιλοζωικού Συλλόγου Καλαμάτας +ΒΙΩΝΩ, οι οποίοι με μεγάλη χαρά και καλή διάθεση συνεργάζονται για την υλοποίησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages