Μείζον πολιτικό γεγονός οι τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Μείζον πολιτικό γεγονός οι τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις

Μείζον πολιτικό γεγονός οι τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις

Share This
Ως μείζον πολιτικό γεγονός χαρακτηρίζει τις καταγγελίες για τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις από την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνία η Λαϊκή Ενότητα Μεσσηνίας. Αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
Η καταγγελία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας για παρακολούθηση των τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών της επικοινωνιών, αποτελεί μείζον πολιτικό γεγονός και αν επαληθευθεί, θα πρόκειται για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα. Τέτοια γεγονότα επαναφέρουν «εποχές αλήστου μνήμης» προηγούμενων δεκαετιών με τις περίφημες περιπτώσεις υποκλοπών Τόμπρα – Μαυρίκη – Vodafon. Αλγεινή εντύπωση προξενεί η αντίδραση της ηγεσίας της Περιφερειακής Αρχής η οποία αντί να τοποθετηθεί για την ουσία της κακουργηματικής πράξης ανέδειξε ως κύριο θέμα τη διαδικασία. Αυτός ο χειρισμός δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά. Διότι το σοβαρότατο αυτό θέμα δεν είναι θέμα διαδικασίας, αλλά πλήττει ευθέως την ίδια τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  • Οφείλει η ηγεσία της Περιφερειακής Αρχής, αντί να ασχολείται με διαδικαστικά ζητήματα και με ενδοπαραταξιακά θέματα, να διευκολύνει την διαλεύκανση της σοβαρής αυτής υπόθεσης.
  • Η ΛΑΕ απαιτεί την γρήγορη και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις δικαστικές αρχές με πλήρη καταλογισμό ευθυνών όχι μόνο στους φυσικούς αλλά και στους ηθικούς αυτουργούς αυτού του σοβαροτάτου γεγονότος το οποίο συνιστά καταδικαστέα αντιδημοκρατική εκτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages