Τη Δευτέρα παρουσιάζεται η «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Πελοποννήσου» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τη Δευτέρα παρουσιάζεται η «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Τη Δευτέρα παρουσιάζεται η «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Share This
H Π.Ε. Μεσσηνίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 5-8-2013 και ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ") (Διοικητήριο – Οδός Αριστομένους με θέμα την σύσταση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής (Α.Μ.Κ) Εταιρείας υπό την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Πελοποννήσου» η οποία δημιουργείται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4015/2011, άρθρο 9.Για την ίδρυση των εταιρειών του άρθρου αυτού μπορεί να συμπράττουν:
α) Η Περιφέρεια και οι Δήμοι της οικείας κάθε φορά Περιφέρειας. β) Οι Συλλογικές Αγροτικές Οργανώσεις της Περιφέρειας. γ) Φορείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, του τουρισμού, της εστίασης και των καταναλωτών (νομικά και φυσικά πρόσωπα), που δραστηριοποιούνται στην οικεία Περιφέρεια και στο χώρο των διατροφικών αγροτικών προϊόντων. δ) Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα, τα οποία εδρεύουν στην οικεία Περιφέρεια ή δραστηριοποιούνται σε γνωστικά και ερευνητικά πεδία σχετικά με το σχετικό κάθε φορά "καλάθι της περιφέρειας". Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να οριστικοποιηθούν οι τελικοί συμμετέχοντες – συμπράττοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages