Ηλιέλαιο με χρώμα πωλούνταν ως ελαιόλαδο κι από εταιρείες με έδρα την Καλαμάτα! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ηλιέλαιο με χρώμα πωλούνταν ως ελαιόλαδο κι από εταιρείες με έδρα την Καλαμάτα!

Ηλιέλαιο με χρώμα πωλούνταν ως ελαιόλαδο κι από εταιρείες με έδρα την Καλαμάτα!

Share This
Ηλιέλαια με τεχνητά χρώματα διακινούνταν στην Κεντρική Μακεδονία με την ένδειξη «Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο», ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΕΦΕΤ, o oποίος διέταξε την ανάκληση όλων των παρτίδων και ξεκίνησε τη διαδικασία για επιβολή ποινών.
Η ανάκληση αφορά τα εξής προϊόντα:Εμπορική επωνυμία «ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΟ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΓΡΥΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ». Εμπορική επωνυμία «ΦΡΥΝΗ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΩΝ». Εμπορική επωνυμία «ΗΡΑ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΦΑΡΩΝ 84 - ΚΑΛΑΜΑΤΑ». Εμπορική επωνυμία «ΔΑΦΝΗ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΓΡΥΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΩΝ». Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα παραπάνω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages