Καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν τη Μεσσηνία! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν τη Μεσσηνία!

Καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν τη Μεσσηνία!

Share This

 


Καιρός και “Ιανός” θα μας ταλαιπωρήσουν το επόμενο τριήμερο, αφού από αύριο το απόγευμα και έως το Σάββατο το μεσημέρι έρχεται η πρώτη κακοκαιρία του φθινοπώρου και ήδη η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο.

Η κακοκαιρία μάλιστα βρίσκει αναφορά ειδικά στη νότια Ελλάδα και στη Μεσσηνία ήδη έχει σημάνει συναγερμός.

Η κακοκαιρία θα επικρατήσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης. Θα ξεκινήσει το… «ταξίδι» της από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.

Την Πέμπτη (17-09-2020) από το απόγευμα, στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο κυρίως στα δυτικά τμήματα της.

Την Παρασκευή (18-09-2020) στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια. Από το απόγευμα στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ το βράδυ θα επηρεαστούν οι δυτικές Κυκλάδες. Στην Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά τα φαινόμενα θα είναι πολύ ισχυρά.

Το Σάββατο (19-09-2020) τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και πιθανόν την Κρήτη. Από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο βαθμιαία θα εξασθενήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages