Απολυμαντική σκούπα δώρισε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απολυμαντική σκούπα δώρισε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Απολυμαντική σκούπα δώρισε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Share This

 


Επαγγελματική απολυμαντική σκούπα αξίας 2.500 ευρώ παρέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας για καλύτερο καθαρισμό του σχολείου.

Ο διευθυντής του σχολείου Γιάννης Χριστόπουλος σε ανακοίνωσή του  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους γονείς του σχολείου για τη διαρκή και  ολόθερμη στήριξη  τους.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας στέκεται δίπλα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η πρόεδρος Δήμητρα Δημοπούλου, η ταμίας Χριστίνα Βλάσση και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γιάννης Νικόπουλος  παρέδωσαν  σύγχρονη επαγγελματική απολυμαντική σκούπα αξίας 2.500 ευρώ προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια των  καθαριστριών  για καθαρό σχολείο.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στους γονείς του σχολείου μας για τη διαρκή και  ολόθερμη στήριξη  τους.

Η  δημιουργία ενός σχολείου με οργάνωση με  ασφάλεια, χώρου εξωστρέφειας, χαράς και γνώσης  είναι για τους εκπαιδευτικούς αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και υποχρέωση στα παιδιά μας.

Η τήρηση των υγειονομικών κανόνων εν μέσω πανδημίας είναι  ευθύνη όλων μας και η προσφορά του συλλόγου πολύτιμη συμβολή  σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages