Ένωση Συλλόγων Γονέων: Παράσταση διαμαρτυρίας για λειτουργία των σχολείων στο Δημαρχείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ένωση Συλλόγων Γονέων: Παράσταση διαμαρτυρίας για λειτουργία των σχολείων στο Δημαρχείο Καλαμάτας

Ένωση Συλλόγων Γονέων: Παράσταση διαμαρτυρίας για λειτουργία των σχολείων στο Δημαρχείο Καλαμάτας

Share This


Εκπρόσωποι της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων , επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, εκφράζοντας τις ανησυχίες τους ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, κυρίως όσον αφορά τα ζητήματα καθαριότητας αλλά και της λειτουργίας των σχολικών τμημάτων.

Με τους εκπροσώπους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου συνομίλησε ο Δήμαρχος ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είναι για όλους στοίχημα η ορθή λειτουργία και επαναλειτουργία των σχολείων.  Τα σχολεία μας θα είναι καθαρά, με όλα τα είδη ατομικής υγιεινής όπως αντισηπτικά κ.ά. Όσον αφορά τις καθαρίστριες, είναι κι αυτό ένα στοίχημα για το οποίο πρέπει όλοι να συνεργαστούμε για να το κερδίσουμε. Το θέμα με τις σχολικές καθαρίστριες μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Θα έπρεπε όλο αυτό να έχει τρέξει πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς οι αποφάσεις κεντρικά ήρθαν  τελευταία στιγμή και τρέξαμε και εμείς ώστε να προλάβουμε τις εξελίξεις. Είναι πολύ σημαντικό να μπουν τα παιδιά στις αίθουσες και να νιώθουν οι γονείς ότι τα παιδιά τους είναι ασφαλή. Έχουμε έλλειψη σε ώρες στις καθαρίστριες. Αυτό το γνωρίζουμε και είναι ένα δεδομένο που επιδιώκουμε να αλλάξουμε. Έχω ξεκαθαρίσει πως ως Δήμος Καλαμάτας θα καλύψουμε όλες τις ώρες που χρειάζονται ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα καθαρισμού στα σχολεία».

Την ίδια ώρα από το Δήμο και τις υπηρεσίες του καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε τόσο σε επίπεδο καθαρισμού, όσο και σε επίπεδο προμήθειας των αναγκαίων υλικών ατομικής προστασίας και υγιεινής να είναι όλα έτοιμα. Έχει υπάρξει πρόβλεψη για εργασία και το Σαββατοκύριακο, ώστε να υπάρξει διανομή μασκών και παγουριών (αποστέλλονται κεντρικά) σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages