ΤΟ αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας – Αναβολή προγραμματισμένης σύσκεψης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΟ αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας – Αναβολή προγραμματισμένης σύσκεψης

ΤΟ αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας – Αναβολή προγραμματισμένης σύσκεψης

Share This


 Για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 σύσκεψη για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας, κατά την οποία θα συμμετείχαν -μεταξύ άλλων- υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών. Η σχετική ενημέρωση δόθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κατασκευής Συγκοινωνιακών Έργων με Σύμβαση Παραχώρησης του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα ο Προϊστάμενος Τμήματος Β’ της ΕΥΔΕ/KΣΕΣΠ αναφέρει: «Σε συνέχεια του από 17-9-2020 ηλεκτρονικού μηνύματος μας σχετικά με την προγραμματισμένη συνάντηση στο Δήμο Καλαμάτας με θέμα: “Ενημέρωση επί των αντιπλημμυρικών Έργων στην περιοχή της Καλαμάτας που σχεδιάζονται από το Υπουργείο Υποδομών”, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναβάλλεται η εν λόγω συνάντηση, λόγω των πρόσφατων πλημμυρών στην περιοχή της Καρδίτσας.

Επιφυλασσόμαστε για τον ορισμό νέας συνάντησης στο άμεσο μέλλον».

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Σημειώνεται πάντως ότι ήδη έχει υπογραφεί η απόφαση του Υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή με την οποία προχωρούν οι διαδικασίες με συμπληρωματικές εργασίες μέσω της Σύμβασης Παραχώρησης με τον Μορέα για τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης περιοχών ανάντη και κατάντη του αυτοκινητοδρόμου Τσακώνα – Καλαμάτα και Περιμετρικής οδού Καλαμάτας, συνολικής δαπάνης 79 εκατ. €, περιλαμβανομένου και του αναλογούντος ΦΠΑ 24%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages