Εντυπωσιακό ομοίωμα από μαθητή στη Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εντυπωσιακό ομοίωμα από μαθητή στη Μεσσήνη

Εντυπωσιακό ομοίωμα από μαθητή στη Μεσσήνη

Share This


 Εντυπωσιάζει το ομοίωμα που δημιούργησε  στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας ο μαθητής γυμνασίου Βασίλης Ξενογιάννης που ζει στη Μεσσήνη,. Με θέμα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στο πλαίσιο του μαθήματος,  αφού μελέτησε προσεκτικά την αξία τους, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο του για τη δημιουργία ομοιώματος που απεικονίζει με κάθε λεπτομέρεια την αξιοποίηση τους στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Με υλικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά, με φαντασία και πολύ μεράκι ο Βασίλης Ξενογιάννης παρουσιάζει ένα σπουδαίο ατομικό έργο που δείχνει με ακρίβεια τον τρόπο λειτουργίας μιας ανεμογεννήτριας αγγίζοντας την τελειότητα στον τρόπο που λειτουργεί καθώς αναπαριστά πιστά την πραγματικότητα.

Εκτός της λειτουργικής αξίας του ομοιώματος αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από αυτό το επίτευγμα του μαθητή κρύβεται η σπουδαία δουλειά που γίνεται από καθηγητές στα δημόσια σχολεία μας αλλά και σε οικογένειες όπως του Βασίλη που αποτελούν θερμοκήπια της δημιουργικότητας αλλά και της στροφής προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την αειφόρα αλλά και το σεβασμό στο περιβάλλον μέσα από την εξοικονόμηση πόρων.

Γιάννης Λάσκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages