Φωτιά στο χώρο συλλογής πράσινου στην γέφυρα της Αγίας Τριάδος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Φωτιά στο χώρο συλλογής πράσινου στην γέφυρα της Αγίας Τριάδος

Φωτιά στο χώρο συλλογής πράσινου στην γέφυρα της Αγίας Τριάδος

Share This


 Την άμεση κατάργηση  του χώρου συλλογής πράσινου κάτω από τη γέφυρα της Αγίας Τριάδος, ζητεί με γραπτή του δήλωση ο Κοινοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας, Ηλίας Τσώλης, με αφορμή την φωτιά που εκδηλώθηκε στον χώρο σήμερα το πρωί.

Επίσης, ο κ. Τσώλης στρέφει τα βέλη του και προς τον πρόεδρο της κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτη Λύρα, για το ότι δεν μεριμνεί και δεν εισακούει τις προτάσεις του για το θέμα αυτό.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

Έχω ζητήσει επανειλημμένες φορές να καταργηθεί το σημείο πρασίνου συλλογής κλαριών κάτω από τη γέφυρα της Αγίας Τριάδος, διότι αποτελεί εστία μόλυνσης και κίνδυνος πυρκαγιάς. Δυστυχώς ο πρόεδρος της κοινότητας Καλαμάτας κ. Λύρας Παναγιώτης δεν μεριμνεί και δεν εισακούει τις προτάσεις μου και ιδού τα αποτελέσματα. Σήμερα, στις 7 πάρα το πρωί, έτυχε να περνάω από εκείνο το σημείο και να δω τη φωτιά και να καλέσω την Πυροσβεστική. Εάν το συμβάν γινότανε νύχτα υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί και σε όλο το Πάρκο του δυτικού  εμπορικού κέντρου. Ζητώ την άμεση κατάργηση  του χώρου πράσινου κάτω από τη γέφυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages