Γ.Ν. Καλαμάτας: Η εκκαθάριση «άχρηστου» υλικού δεν επηρεάζει ή υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Γ.Ν. Καλαμάτας: Η εκκαθάριση «άχρηστου» υλικού δεν επηρεάζει ή υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας

Γ.Ν. Καλαμάτας: Η εκκαθάριση «άχρηστου» υλικού δεν επηρεάζει ή υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας

Share This


 Το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας εξελίσσεται η «οφειλόμενη» από το παρελθόν, διαδικασία καταγραφής, απόσυρσης και καταστροφής άχρηστου, πολλών ετών, υλικού (ιατροτεχνολογικού, Η/Υ κλπ). Προστιθέμενων δε και των τρεχουσών δράσεων ανακαίνισης και αναβάθμισης ιατροτεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού, δημιουργούνται συνθήκες κινητικότητας άχρηστων και εν μέρει ογκωδών αντικειμένων.

Η εξελισσόμενη διαδικασία απόσυρσης ουδόλως επηρεάζει ή υποβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες, καθώς αυτή εξελίσσεται στον προαύλιο χώρο ή σε χώρους τους υπογείου του Νοσοκομείου, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία ενέργειες για την διαχείριση του δημοσίου υλικού

Προς αποφυγή πάσης παρερμηνείας και εκμετάλλευσης της δημιουργηθείσας παραπάνω συνθήκης, λόγω της προβλεπόμενης και γνωστής άλλωστε, διαδικασίας, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη εκκαθάριση και απόσυρση του πολυετούς άχρηστου υλικού για την απαραίτητη, προ πολλού, χωροταξική ανακούφιση όλων των χώρων του Νοσοκομείου.

Τέλος η εικόνα του Τμήματος Χημειοθεραπειών είναι και θα συνεχίσει να παραμένει, άψογη παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages