ΑΛΑΛΟΥΜ ΑΡΜΟΔΙΩΝ για τη μεταστέγαση στις Σχολές Παπαφλέσσα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΛΑΛΟΥΜ ΑΡΜΟΔΙΩΝ  για τη μεταστέγαση στις Σχολές Παπαφλέσσα

ΑΛΑΛΟΥΜ ΑΡΜΟΔΙΩΝ για τη μεταστέγαση στις Σχολές Παπαφλέσσα

Share This

Η προσωρινή μεταστέγαση των υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε χθες το βράδυ στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Καλαμάτα. Στη σύσκεψη μετείχαν ο περιφερειάρχης
Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης και συνεργάτες της Περιφέρειας. 
 Κατά την συζήτηση εξετάστηκε η ακολουθητέα διαδικασία ως προς την μεταστέγαση, για διάστημα 15 μηνών, στην πρώην σχολή Παπαφλέσσα, των υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας, από το διοικητήριο -προκειμένου να γίνουν εργασίες αναβάθμισης και ανακαίνισης του εν λόγω κτηρίου. Από όλες τις πλευρές εκφράστηκε η βούληση να συμβάλουν προς την επίτευξη αυτού του σκοπού, με τον περιφερειάρχη να επισημαίνει ότι αν παρ’ ελπίδα δεν τελεσφορήσει η πιο πάνω διαδικασία, οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας θα μετακινηθούν σε υφιστάμενη υποδομή εκτός του πολεοδομικού ιστού της Καλαμάτας. Ο Π. Νίκας, πάντως, εξέφρασε αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση στο θέμα αυτό το οποίο έχουν αναλάβει να επεξεργαστούν οι νομικές υπηρεσίες των τριων πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages