Συνάντηση Αναστασόπουλου με Ένωση Γονέων για τη μεταφορά μαθητών προς τα σχολεία της Θουρίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Αναστασόπουλου με Ένωση Γονέων για τη μεταφορά μαθητών προς τα σχολεία της Θουρίας

Συνάντηση Αναστασόπουλου με Ένωση Γονέων για τη μεταφορά μαθητών προς τα σχολεία της Θουρίας

Share This

 

Συνάντηση είχε, , ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Καλαμάτας. Τα μέλη του συμβουλίου εκπροσώπησαν και μετέφεραν αιτήματα των γονέων των σχολικών μονάδων Σπερχογίας, Θουρίας και Αντικαλάμου, σχετικά με τη μεταφορά μαθητών. Ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για το θέμα που έχει προκύψει και αφορά μαθητές που μετακινούνται από τον Αντικάλαμο και την Σπερχογεία προς τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Θουρία. Τόνισαν ότι πρόκειται για ένα μείζων θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα, καθώς προέχει η ασφάλεια των μαθητών, ζητώντας επίσης στην επίλυση να συμβάλει και το ΚΤΕΛ δημιουργώντας ένα ενδιάμεσο δρομολόγιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε στα μέλη της ένωσης ότι ήδη έχει ασχοληθεί με το θέμα και έχει κάνει επικοινωνία με το ΚΤΕΛ, μετά από παρέμβαση των διευθυντών γυμνασίου και λυκείου Θουρίας. Ενημέρωσε όμως ότι το περσινό δρομολόγιο εξυπηρετούσε μαθητές δημοτικού σχολείου, οι οποίοι την φετινή χρονιά δεν γράφτηκαν στο σχολείο και το δρομολόγιο δεν υλοποιείται. Δεσμεύθηκε όμως, κατόπιν και της νέας πρότασης  να γίνει εκ νέου προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages