Κλειστό φορτηγό για την εξυπηρέτηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κλειστό φορτηγό για την εξυπηρέτηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

Κλειστό φορτηγό για την εξυπηρέτηση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

Share This

 


Ένα κλειστό φορτηγό το οποίο εφόσον καταστεί πλήρως λειτουργικό, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την εξυπηρέτη ση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, παραχωρεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο της σύμβασης χρησιδανείου που υπεγράφη την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, μεταξύ Δήμου Καλαμάτας, Κ.Ε. Φάρις και Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας.

Η παραχώρηση γίνεται για διάστημα τεσσάρων ετών. Σε περίπτωση που η Διοίκηση της Βιβλιοθήκης (Διευθυντής – Εφορευτικό Συμβούλιο – Τμήμα βιβλιοθηκών του ΥΠΑΙΘ) εξασφαλίσουν την οικονομική χρηματοδότηση για τη λειτουργία της κινητής βιβλιοθήκης, πριν την πάροδο της ανωτέρω τετραετίας, τότε θα τροποποιηθεί εγγράφως ή παρούσα συμφωνία και θα τεθούν νέοι όροι ή θα λυθεί συναινετικά.

Με την ευκαιρία της υπογραφής του χρησιδανείου, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος συζήτησε με την πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Πιπίνα Κουμάντου, θέματα που αφορούν κοινές δράσεις αλλά και τη συνεργασία του Δήμου με τη Βιβλιοθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages