Παρεδόθησαν δύο μελέτες στο Δήμο Οιχαλίας από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παρεδόθησαν δύο μελέτες στο Δήμο Οιχαλίας από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας

Παρεδόθησαν δύο μελέτες στο Δήμο Οιχαλίας από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας

Share This

 


Παρεδόθησαν από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α., στο Δήμο Οιχαλίας, οι δύο μελέτες που αφορούν 1. Την ανάπλαση των πηγών «Κουμπέ», τ.κ. Κάτω Μέλπειας, ΔΕ Ανδανίας και 2. Τον ποδηλατόδρομο επί της 24ης Ε.Ο. στο τμήμα Μελιγαλά-Μερόπη.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2021, στο δημαρχείο του Δήμου Οιχαλίας παρόντες, από μεριάς Δήμου Οιχαλίας ήταν η Δήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος και Δημοσθένης Τράγος και η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Χρυσούλα Λάρδα, ενώ από μεριάς Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. Ο.Τ.Α. ήταν ο Πρόεδρος Αναστάσιος Σαρδέλης και ο Δ/νων Σύμβουλος Αναστάσιος Αδαμόπουλος.

Σε ανακοίνωση του Δήμου επισημαίνεται ότι:

«Οι  μελέτες αφορούν έργα που, θα δημιουργήσουν πόλο έλξης των συνδημοτών μας και θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή, πιστή σε έννοιες όπως η αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος και η βιώσιμη κινητικότητα, προτίθεται να συνεχίσει και στο εγγύς μέλλον με τέτοιου είδους εγχειρήματα και σε άλλες τοπικές κοινότητες του Δήμου Οιχαλίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages