Ενεργοποιείται ο Αναπτυξιακός Οργανισμός του Δήμου «Αειφόρος Πόλη» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ενεργοποιείται ο Αναπτυξιακός Οργανισμός του Δήμου «Αειφόρος Πόλη»

Ενεργοποιείται ο Αναπτυξιακός Οργανισμός του Δήμου «Αειφόρος Πόλη»

Share This

 


Ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες λειτουργίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας με δ.τ. «Αειφόρος Πόλη». Η σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού συνδέεται με την επιλογή της Καλαμάτας στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των «100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030», καθώς αποτελεί το διοικητικό εργαλείο της πόλης στο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων της κλιματική ουδετερότητας.

Σήμερα, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 συνήλθε το προσωρινό Δ.Σ. όπου συζητήθηκαν λειτουργικά και διαδικαστικά θέματα, ενόψει της 1η συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην 7μελή προσωρινή διοίκησης της «Αειφόρου Πόλης» μετέχουν οι: Πρόεδρος: Θανάσης Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Καλαμάτας. Αντιπρόεδρος: Νίκος Μπασακίδης, Αντιδήμαρχος. Διευθύνουσα Σύμβουλος: Μαρία Νταμάτη, Γενική Γραμματέας Δήμου Καλαμάτας. Μέλη: Αναστάσιος Αγγελής, δημοτικός σύμβουλος, Πάνος Κρητικός, οικονομόλογος, Δημήτρης Δημόπουλος, πολιτικός μηχανικός και Δημήτρης Βεργόπουλος, καθηγητής.

Σημειώνεται ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ. έχουν παραιτηθεί από το δικαίωμα αποζημίωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages