Αντιπροσωπεία του Λόουελ στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αντιπροσωπεία του Λόουελ στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Αντιπροσωπεία του Λόουελ στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Share This

 


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου 2022, η αντιπροσωπεία της πόλης του Λόουελ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η οποία επισκέπτεται την Καλαμάτα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αδελφοποίησης μεταξύ των δύο πόλεων.

Την αμερικανική αντιπροσωπεία, κατά την επίσκεψή της στο μητροπολιτικό μέγαρο, συνόδευε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ επικεφαλής της ήταν ο Δήμαρχος του Λόουελ Sokhary Chau.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία με εγκαρδιότητα ευχόμενος κάθε ευημερία στους επισκέπτες αλλά και στον λαό του Λόουελ της Μασαχουσέτης.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Δήμαρχο του Λόουελ Sokhary Chau, τον πρώην Δήμαρχο William “Bill” Samaras, τον Πολιτειακό Γερουσιαστή των ΗΠΑ Edward Kennedy, τον Κοσμήροτα του Κολλεγίου Middlesex Dr. Judy Hogan, τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Μασαχουσέτης Λόουελ Arlen Parquette, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλειο Καυκά και το μέλος της επιτροπής αδελφοποίησης της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Δημήτριο Ματθαίο.

Ακολούθως η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages