1ο Kalamata whisk(e)y festival στις 28 Νοεμβρίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

1ο Kalamata whisk(e)y festival στις 28 Νοεμβρίου

1ο Kalamata whisk(e)y festival στις 28 Νοεμβρίου

Share This

 


Το 1ο Kalamata whisk(e)y festival είναι γεγονός! Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Elite City Resort, από τις 17:00 έως τις 22:00, η πόλη της Καλαμάτας υποδέχεται για πρώτη φορά σε μια οργανωμένη εκδήλωση και μας παρουσιάζει 100 ετικέτες από τις μεγαλύτερες μάρκες ουίσκι.

Στο 1ο Kalamata whisk(e)y festival που συνδιοργανώνουν η Cava Maniatis και Kyttaro rock bar Kalamata,συμμετέχουν 13 εμπορικές, εισαγωγικές εταιρίες και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος φίλων Ουίσκι Ελλάδας Greek Whisky Αssociation.

Ομιλητές θα είναι ο Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, Ειδικός εκπαιδευτής σε θέματα εστίασης του Υπουργείου Τουρισμού, ο Νικόλαος Κελαϊδίτης Αντιπρόεδρος Greek Whisky Association και ο Γεώργιος Παπαδογούλας Λέκτορας Εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Whisky Expert.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ  θα γνωρίσουν λάτρεις και φίλους του whisky με έδρα στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν για να δοκιμάσουν με συνοδευτικά εδέσματα και να μιλήσουν για διαφορετικά ουίσκι να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και φυσικά να γνωριστούνε μεταξύ μας, έχοντας ως συνδετικό κρίκο, το βασιλιά των αποσταγμάτων, το ουίσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages