Καμία αύξηση στα Δημοτικά Τέλη για το 2023 στον ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Καμία αύξηση στα Δημοτικά Τέλη για το 2023 στον ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Καμία αύξηση στα Δημοτικά Τέλη για το 2023 στον ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This

 


Στον καθορισμό των Δημοτικών Τελών οικ. Έτους 2023 προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, κατά την 23/2022 συνεδρίασή του. Τα Δημοτικά Τέλη 2023 εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία σύμφωνα με την εισήγηση (δείτε ΕΔΩ), παραμένοντας στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα έτη.

Θ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «16 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ»

Σε παρέμβασή του, κατά τη συζήτηση του θέματος στο Δ.Σ., ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «16 χρόνια δεν έχει γίνει καμία αύξηση στα Δημοτικά Τέλη. Από τότε που αναλάβαμε όχι μόνο δεν έχει υπάρξει αύξηση, μόνο μειώσεις έχουμε κάνει. Έχουν γίνει επιμέρους μειώσεις, έχουμε αξιολογήσει τα χωριά του Ταϋγέτου, έχουμε αξιολογήσει το Ασπρόχωμα, όπως και κάποιες ειδικές κατηγορίες κ.ά.

Με γνώμονα πάντα ο Δήμος να μπορεί να μένει όρθιος. Αυτό είναι το βασικό. Πρέπει ο Δήμος να είναι δυνατός για να μπορεί να υποστηρίζει τις υπηρεσίες και τους πολίτες του.

Είχαμε πει εδώ και μήνες ότι δεν θα κάνουμε καμία αύξηση φέτος. Παρά το ότι όλοι οι Δήμοι κάνουν αυξήσεις για να αντιμετωπίσουν κυρίως τα ενεργειακά αλλά και βέβαια διότι πλέον η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπαίνει σε μια άλλη εποχή, αυτή της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων».

Καταλήγοντας ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε: «Δεν κάνουμε καμία αύξηση. Αυτό για τη συγκεκριμένη εποχή είναι μια γενναία μείωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages