ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: "ΤΟ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: "ΤΟ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ"

ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: "ΤΟ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ"

Share This

 BLOGGER%203


ΤΟ FREEGR RADIO το ραδιόφωνο των Μεσσήνιων φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό για την επέτειο του Πολυτεχνείου και θα δώσει το παρών στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας για το επίκαιρο μήνυμα του πολυτεχνείου. Καλεί τα μέλη του και φοιτητές να συμμετέχουν δυναμικά στις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν τόσο στο Πανεπιστήμιο αμφιθέατρο όσο και στην Καλαμάτα.

Το μήνυμα για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι επίκαιρο όσο ποτέ λόγω της φτώχειας και ακρίβειας που μαστίζει τις οικογένειας των φοιτητών, την αναβάθμιση των Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων όσο και τον περιορισμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που βιώσαμε στην πανδημία.

Μάλιστα ο Ραδιοσταθμός των φοιτητών ετοιμάζει επετειακά αφιερώματα στις 17 Νοεμβρίου ενώ θα συνδεθεί με τα αντίστοιχα ραδιόφωνα φοιτητών των Πανεπιστημίων της Πάτρας και του Πολυτεχνείου στο διαδίκτυο συμμετέχοντας στις επετειακές εκπομπές.

ΤΙ ΔΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΖΗΤΟΥΜΕ τέλος ως ΈΝΩΣΗ να καθιερωθεί ελάχιστοι φοιτητικό επίδομα για όλους χωρίς εξαιρέσεις και τους φοιτητές όσο διαρκεί η ακαδημιακή τους ταυτότητα για να επιβιώσουν και να αποτελέσουν παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, καθώς σπουδάζουν μακριά από την κατοικία τους.

Ο Σταθμός εκπέμπει στο διαδίκτυο εδώ και αγκαλιάστηκε ήδηhttps://www.e-radio.gr/Freegr-Radio-Kalamata-i2370/live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages