Τ.Ο. Μεσσηνίας της ΚΝΕ για τα 49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τ.Ο. Μεσσηνίας της ΚΝΕ για τα 49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Τ.Ο. Μεσσηνίας της ΚΝΕ για τα 49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Share This

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τ.Ο. Μεσσηνίας της ΚΝΕ “για τα 49 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου” στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ “ΜΙΚΡΟΒΙΟ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΒΑΛΕΑΣ”.

  
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον Διασάκο Σπύρο, γραμματέα του Τ.Σ. Μεσσηνίας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Εισαγωγικά ανέφερε ότι το σύνθημα “Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία” που είχαν οι φοιτητές πριν 49 χρόνια παραμένει ακόμα επίκαιρο, καθώς ο καπιταλισμός όποιο προσωπείο και αν βάλει, παραμένει απάνθρωπος και είναι η αιτία όλων των προβλημάτων μας.
Έπειτα έκανε αναφορά στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα και κάλεσε σε συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα.
Στη συνέχεια τόνισε ότι το ΚΚΕ από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα ήταν και είναι πάντα μπροστά στους αγώνες που αναπτύσσει η εργατική τάξη και ο λαός και κάλεσε τη νεολαία να εμπιστευτεί το ΚΚΕ που έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του.
Κλείνοντας, κάλεσε κάθε νέα και νέο που δεν είναι στην ΚΝΕ να κάνει το βήμα και να οργανωθεί για να πορευτούμε από κοινού στο δρόμο του αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, το Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό.
Στη συνέχεια η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προβολή βίντεο αφιερωμένο στις ημέρες του Πολυτεχνείου.
Τέλος, ακολούθησε μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα, με τη συμμετοχή μαθητικού μουσικού συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages