ΑΥΤΟΨΙΑ 2 ΔΗΜΩΝ διαδημοτικό δρόμο που συνδέει τη Νέα Κορώνη με το Χωματερό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΥΤΟΨΙΑ 2 ΔΗΜΩΝ διαδημοτικό δρόμο που συνδέει τη Νέα Κορώνη με το Χωματερό

ΑΥΤΟΨΙΑ 2 ΔΗΜΩΝ διαδημοτικό δρόμο που συνδέει τη Νέα Κορώνη με το Χωματερό

Share This

 


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Επιτόπια επίσκεψη στον διαδημοτικό δρόμο που συνδέει τη Νέα Κορώνη με το Χωματερό, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας. Στην αυτοψία που διενήργησαν προκειμένου να διαπιστωθούν τα προβλήματα που παρουσιάζει ο οδικός άξονας, συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Μεσσήνης Νίκο Φύκιρη, τον αντιδήμαρχο Μεσσήνης Κωνσταντίνο Μαλλιώτη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Κορώνης Ανδρέα Αρώνη, τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Κωνσταντίνο Κουφόγιωργα και τον πρώην αντιδήμαρχο Σπύρο Κρασσακόπουλο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μήκος του δρόμου είναι 3,2 χλμ. περίπου, από το οποίο, ένα μέρος του ανήκει στον Δήμο Μεσσήνης και ένα μέρος του στον Δήμο Πύλου Νέστορος. Ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων των γύρων περιοχών αλλά και των τουριστών που κατευθύνονται προς τις περιοχές του Δήμου Πύλου Νέστορος. Συνεπώς, τους θερινούς μήνες εμφανίζει αυξημένη κίνηση λόγων της μεγάλης επισκεψιμότητας.

Σε πρώτη φάση, έγινε μία αρχική διερεύνηση των σημείων που χρήζουν παρεμβάσεων. Στη συνέχεια, σε συνεργασία των δήμων Μεσσήνης και Πύλου Νέστορος, θα δρομολογηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών, προκειμένου να ακολουθήσει η διαδικασία εξεύρεσης χρηματοδότησης για την υλοποίησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages