ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This

 


Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας εγκαινίασε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου το πλήρως ανακατασκευασμένο από την Περιφέρεια γήπεδο ποδοσφαίρου στο Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 247.000 ευρώ, αφορά τόσο στην εγκατάσταση χλοοτάπητα, όσο και στην κατασκευή άλλων βοηθητικών υποδομών στον εν λόγω αθλητικό χώρο.

Νίκας: “Θα συνεχιστεί η στήριξη της Περιφέρειας προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό”

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στις ήδη υλοποιημένες, τις σε εξέλιξη ευρισκόμενες, αλλά και στις προγραμματισμένες- παρεμβάσεις της Περιφέρειας όσον αφορά στην αναβάθμιση και ανακατασκευή αθλητικών χώρων στην Π.Ε. Μεσσηνίας, μεταξύ των οποίων το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, το γήπεδο του Μεσσηνιακού, τα γήπεδα στη Μεσσήνης, στην Ελαία, στον Μελιγαλά και αλλού. Επισήμανε δε ότι ανάλογες παρεμβάσεις γίνονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αθλητικούς χώρους και σε όλες τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες. Πρόσθεσε δε ότι θα συνεχιστεί η στήριξη της Περιφέρειας προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν επίσης, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη, οι πρόεδροι της ομάδας του Ατρόμητου Ηλίας Σγουράκης και της Τοπικής Κοινότητας Σπύρος Μαρούλης, όπως και ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χαντζής -με την ιδιότητά του ως μέλος του Δ.Σ. του Ατρόμητου- ενώ χαιρέτισε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages