«Σεισμό» προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τις καταγγελίες στην Κιβωτό του Κόσμο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 «Σεισμό» προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τις καταγγελίες στην Κιβωτό του Κόσμο

«Σεισμό» προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τις καταγγελίες στην Κιβωτό του Κόσμο

Share This

 


«Σεισμό» προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τις καταγγελίες σχετικά με σεξουαλικές κακοποιήσεις, παρενοχλήσεις, βασανιστήρια και συμπεριφορές στην Κιβωτό του Κόσμου. Ο 19χρονος, η καταγγελία του οποίου άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου, κατονομάζει στην κατάθεσή του τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο.

Το 19χρονο, σήμερα, αγόρι, περιγράφει πως ο πατέρας Αντώνιος, ο άνθρωπος που ίδρυσε την Κιβωτό του Κόσμου, ήταν εκείνος που τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και το πρόσωπο που, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, κατονομάζει στην κατάθεσή του, μέρος της οποίας μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. (δείτε εδώ το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στο www.ant1news.gr).

ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ 

«Αυτό που δεν μου άρεσε όμως, αφού πήγα στην Καλαμάτα ήταν ότι όσο τον πλησίαζα και δενόμουν μαζί του, είχα αρχίσει στην ουσία να τον υπηρετώ, δηλαδή του έβαζα και του έβγαζα τα παπούτσια και του έβγαζα τις κάλτσες. Αυτά ήταν τα πρώτα περίεργα πράγματα. Επίσης, στην Καλαμάτα από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο που κάναμε μπάνιο σε θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχισε να βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό μου. Στην αρχή προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με την αγάπη που του είχα και δεν έλεγα τίποτα», περιγράφει ο 19χρονος στην κατάθεσή του, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.

Στην κατάθεσή του, αναφέρει η εφημερίδα, ο νεαρός αναφέρεται και σε περιστατικά κακοποίησης άλλων φιλοξενούμενων στην Κιβωτό του Κόσμου. «Για έναν μήνα είχαν τέσσερα παιδιά κλειδωμένα σε δωμάτια και τα χτυπούσαν κάθε μέρα και ενώπιον του πατέρα Αντώνιου, για να μάθουν κάποια πράγματα. Ότι δηλαδή παίζαμε στοίχημα στον ΟΠΑΠ, καπνίσαμε και κάναμε κοπάνες. Αυτά μου τα είπε ένα από τα παιδιά και μου είπε ότι τους έκαναν μπλε στο πρόσωπο από το ξύλο», φέρεται να έχει πει. Ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος, πάντως, δε δυο τηλεοπτικές του εμφανίσεις χθες, αρνήθηκε πως γνώριζε οτιδήποτε για όσα καταγγέλλονται.

Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη

Ο βασικός καταγγελλόμενος για την υπόθεση αναμένεται να κληθεί από τη Δικαιοσύνη πιο γρήγορα απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν, σύμφωνα με τον Alpha. Είτε θα κληθεί για ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτος είτε θα εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης γιατί μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνος για τα παιδιά που μένουν στη δομή. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αρχές δεν αμφισβητούν τα όσα έχει αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος. Και αυτό γιατί έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες, τις οποίες οι αρχές θεωρούν ότι θα μπορούσε να γνωρίζει μόνο το πρόσωπο που είχε έρθει κοντά στον καταγγελλόμενο. Ο 19χρονος φέρεται να έχει περιγράψει λεπτομερώς τους χώρους όπου πήγαινε με τον καταγγελλόμενο. Στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου που πήγαιναν, στην επαρχία, έμεναν στο ιδιωτικό σπίτι του άνδρα τον οποίο καταγγέλλει. Στο μεταξύ, στην Κιβωτό του κόσμου αναμένεται να τοποθετηθεί επόπτης, να αντικατασταθεί η διοίκηση και να γίνει έλεγχος σε οικονομικά.

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages