Πρεμιέρα την Πέμπτη για το “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Πρεμιέρα την Πέμπτη για το “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Πρεμιέρα την Πέμπτη για το “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Share This

 


Τι αναφέρει η “ψυχή” της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας, Λέττα Πετρουλάκη

Άλλη μια καινούργια καλοκαιρινή παράσταση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας σας περιμένει 6 έως 9 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Το έργο: “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.
Μετά από χρόνια η ομάδα των εφήβων καταπιάνεται με ένα κείμενο ενός από τους σημαντικότερους παγκοσμίως δραματουργούς του θεάτρου.

Πρόκειται για την διασημότερη ιστορία αγάπης που αφορά δύο νέα παιδιά, δυο εφήβους.
Τα 19 μέλη της ομάδας της Πειραματικής Σκηνής ακροβατώντας ανάμεσα σε απλές δράσεις και σύμβολα, ως σύγχρονοι Ρωμαίοι, Ιουλιέτες, Καπουλέτοι, Μοντέγοι, παραμάνες παρασύρονται επί σκηνής από τον Έρωτα, από τις τις παθογένειες που προκαλούν οι έχθρες και οι αβάσιμες χρόνιες έριδες, μιλούν για την δύναμη της αγάπης και την αξία της ελευθερίας και συγκινούν με την απλότητά τους.

Την διασκευή και σκηνοθεσία υπογράφει η Γιώλικα Πουλοπούλου, την ατμοσφαιρική μουσική επένδυση ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, την αφίσα ο Νίκος Τζαβάρας, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Βενετσάνος Μπαλόπουλος, την κατασκευή του σκηνικού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, και την επιμέλεια και μεταποίηση των κουστουμιών, η Λέττα Πετρουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages