Αυτοπυρπολήθηκε 57χρονος στην Καλαμάτα! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυτοπυρπολήθηκε 57χρονος στην Καλαμάτα!

Αυτοπυρπολήθηκε 57χρονος στην Καλαμάτα!

Share This
Ενας 57χρονος αυτοπυρπολήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στη Δυτική Παραλία της Καλαμάτας και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο.
Το περιστατικό έγινε στην παραλία κάτω από την ταβέρνα του Δρούγα. Ενας περίοικος παρακινημένος από τα γαβγίσματα του σκύλου του κοίταξε προς τη θάλασσα, και τότε πρόσεξε μέσα στο νερό έναν άνθρωπο ημίγυμνο να του φωνάζει. Όταν πήγε κοντά του, εκείνος του είπε: «Επειδή είμαι δειλός και θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μπορώ, μήπως έχεις ένα πιστόλι; Θέλω να πεθάνω». 
Θορυβημένος ο άνθρωπος γύρισε και ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που όταν έσπευσαν διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε καεί. Τον μετέφεραν λοιπόν στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Στην ακτή η εικόνα επιβεβαίωνε ότι ο 57χρονος αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί: Υπήρχαν σημεία μαυρισμένα που έμοιαζαν με σημάδια φωτιάς, μια κηλίδα που μύριζε πετρέλαιο, ένας αναπτήρας κι ένα κομμάτι πανί -ίσως ρούχο- μισοκαμένο. Στην αρχή της παραλίας, σε ένα δέντρο, ο παραλίγο αυτόχειρας είχε αφήσει το ποδήλατό του.
Πηγή: eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages