Ερώτηση Πετράκου για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού και υλικών στο νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ερώτηση Πετράκου για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού και υλικών στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Ερώτηση Πετράκου για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού και υλικών στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This
Ε­ρώ­τη­ση κα­τέ­θε­σε ο βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Θα­νά­σης Πε­τρά­κος προς τον υ­πουρ­γό Υ­γεί­ας Ά­δω­νι Γε­ωρ­γιά­δη για τα προ­βλή­μα­τα στο νο­σο­κο­μεί­ο Κα­λα­μά­τας. Ό­που σύμ­φω­να με δη­λώ­σεις του Πρό­ε­δρου του Συλ­λό­γου Ει­δι­κευ­μέ­νων Για­τρών Ε­ΣΥ Μεσ­ση­νί­ας, καρ­δι­ο­λό­γου Μα­νώ­λης Μά­κα­ρη «Χω­ρίς για­τρό μέ­νουν οι Πα­θο­λο­γι­κές Κλι­νι­κές του Νο­σο­κο­μεί­ου». Συγ­κε­κρι­μέ­να το­νί­ζε­ται ό­τι με­τά τις πε­ρι­κο­πές των ε­φη­με­ρι­ών πριν α­πό πε­ρί­που έ­να χρό­νο, η μί­α α­πό τις δύ­ο κλι­νι­κές που ε­φη­μέ­ρευ­ε την προ­η­γού­με­νη μέ­ρα λει­τουρ­γεί χω­ρίς για­τρό. Το κε­νό αυ­τό κα­λεί­ται να το κα­λύ­ψει έ­νας πα­θο­λό­γος που κά­νει την ε­φη­με­ρί­α στα Ε­πεί­γον­τα και στην άλ­λη Πα­θο­λο­γι­κή Κλι­νι­κή, που ε­φη­με­ρεύ­ει.
Ε­πί­σης, ο κ. Πε­τρά­κος ε­πι­ση­μαί­νει στον υ­πουρ­γό την έλ­λει­ψη εν­δο­φα­κών στην Ο­φθαλ­μο­λο­γι­κή Κλι­νι­κή του Νο­σο­κο­μεί­ου. Ο­πού εί­ναι σύ­νη­θες το φαι­νό­με­νο τα τε­λευ­ταί­α χρό­νια να α­να­βάλ­λον­ται προ­γραμ­μα­τι­σμέ­να χει­ρουρ­γεί­α, πε­ρι­μέ­νον­τας να πα­ρα­λη­φθούν εν­δο­φα­κοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages