ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙ.Α.Σ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΩΝ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙ.Α.Σ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙ.Α.Σ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΩΝ

Share This
ΤΕΛΙΚΑ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παραλαβή εξοπλισμού, τον οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς το ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου», για τις ανάγκες των δικυκλιστών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής ασφαλείας της «COSTA NAVARINO», κ. Τριαντάφυλλος Γιοβανέκος εκ μέρους του ανωτέρω ιδρύματος παρέδωσε είκοσι τέσσερα (24) προστατευτικά κράνη και είκοσι τέσσερα (24) μπουφάν μοτοσικλετιστών για την κάλυψη των αναγκών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικό Διευθυντής Ηλίας Αξιoτόπουλος εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages