ΠΛΗΜΑ και στην τιμή του πυρηνελαίου! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΛΗΜΑ και στην τιμή του πυρηνελαίου!

ΠΛΗΜΑ και στην τιμή του πυρηνελαίου!

Share This
Τεράστιο το οικονομικό πλήγμα από την τιμή του ελαιολάδου, με την κατάσταση αυτή να συμπαρασύρει όλους τους κλάδους και να έχει φυσικά έντονη επίδραση. Είναι δε χαρακτηριστικό πως η ζημιά μοιάζει αξεπέραστη και για τα πυρηνελαιουργεία, αφού για παράδειγμα το πυρηνέλαιο έχει χάσει το 75% της τιμής του!!!
Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει ερωτώμενος ο Παναγιώτης Χατζέλης. Ο Δ/νων Σύμβουλος της “Οικοενέργεια Α.Ε”, μιας δυναμικής Εταιρείας με αναφορά σε Μεσσηνία και Λακωνία που αποτελεί έναν καθοριστικό συνδετικό κρίκο στην όλη παραγωγική αλυσίδα, στέκεται στη διετή… κρίση της τιμής που δημιουργεί ανησυχητικά δεδομένα για την συνέχεια της παραγωγικής διαδικασίας, μια και οι παραγωγοί είναι εκείνοι που πλήττονται σημαντικά. Όπως πλήττονται και όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι για να φτάσει όλο αυτό και στους πυρηνελαιουργούς εκεί όπου “η λέξη τραγική δεν είναι υπερβολική, δυστυχώς”, αναφέρει ο κ. Χατζέλης και προσθέτει για αυτή την κατάρρευση σε ελαιόλαδο και πυρηνέλαιο που “έχει πάθει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά, έχει χάσει το 75% της τιμής του από 1,85€ που είχε φθάσει πριν 20 μήνες τώρα είναι στο 0,47€.
Οι ζημιές σε οικονομικό επίπεδο για μια ακόμη χρονιά αναμένεται να καταγραφούν την ώρα που επιχειρήσεις – όπως η “Οικοενέργεια Α.Ε.” τόσο τώρα όσο και την εποχή της κρίσης ανταπεξέρχονται με συνέπεια, προχωρώντας μάλιστα διαρκώς σε αλλεπάλληλες επενδύσεις ενισχύοντας το φιλοπεριβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages