Θ. Πετράκος: “Να καταργηθεί η διάταξη που προβλέπει οι συνταξιούχοι που έχουν αγροτικό εισόδημα να πληρώνουν 1452 ευρώ το χρόνο” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Θ. Πετράκος: “Να καταργηθεί η διάταξη που προβλέπει οι συνταξιούχοι που έχουν αγροτικό εισόδημα να πληρώνουν 1452 ευρώ το χρόνο”

Θ. Πετράκος: “Να καταργηθεί η διάταξη που προβλέπει οι συνταξιούχοι που έχουν αγροτικό εισόδημα να πληρώνουν 1452 ευρώ το χρόνο”

Share This
Ο επικεφαλής  της  «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης  Πετράκος   με αφορμή την διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, η οποία προβλέπει ότι οι συνταξιούχοι εκτός ΟΓΑ που έχουν αγροτικό εισόδημα θα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές τουλάχιστον 121 ευρώ το μήνα  δήλωσε:
“Το Άρθρο 27 του Ν.4670/28-02-2020 το οποίο προβλέπει μείωση των συντάξεων και καταβολή ασφαλιστικών εισφορών από τους συνταξιούχους  εκτός ΟΓΑ που έχουν αγροτικό εισόδημα είναι απαράδεκτη και πρέπει να καταργηθεί  τώρα.
Η ρύθμιση αυτή στερείται κάθε λογικής και αίσθησης δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα μάλιστα οι υποπεριπτώσεις (β1,2,3,4)του άρθρου 27 οι οποίες ορίζουν ότι “οι συνταξιούχοι που έχουν αγροτικό εισόδημα θα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές τουλάχιστον 121 ευρώ το μήνα”, δηλαδή 1.452 ευρώ το χρόνο!!! ! είναι εντελώς απαράδεκτες  και χωρίς ίχνος λογικής .
Δηλαδή κατά  τους φωστήρες της κυβέρνησης ένας συνταξιούχος που έχει μια καλή περιουσία με ελιές  και  παίρνει 1000 ευρώ επιδότηση και πουλάει και 500  κιλά λάδι  ,άρα έχει έσοδα 2000 ευρώ πρέπει να πληρώνει κεφαλικό φόρο 1500  ευρώ !!!  Αναρωτήθηκαν οι φοβεροί κυβερνητικοί εγκέφαλοι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα έχει τη δυνατότητα όχι να καλλιεργήσει το χωράφι του αλλά ούτε να πληρώσει ένα τρακτέρ με καταστροφέα για να το καθαρίσει για να μην πιάσει φωτιά .
Εκτός και εάν   στόχο τους είναι να μας αναγκάσουν  να εγκαταλείψουμε την μικρή μας πατρική περιουσία, ή να την ξεπουλήσουμε αντί πινακίου φακής
στους μελλοντικούς μεγαλογαιοκτήμονες.
Απαιτούμε εδώ και τώρα να φέρει η κυβέρνηση τροπολογία , να την εντάξει σε μια Π.Ν.Π., και να καταργήσει το απαράδεκτο Άρθρο 27 του Ν.4670/28-02-2020 και ιδιαίτερα τις υποπεριπτώσεις (β1,2,3,4).
Καλούμε όλους τους βουλευτές, το Περιφερειακό Συμβούλιο, τον Περιφερειάρχη και την ΕΝΠΕ  να   απαιτήσουμε  την άμεση κατάργηση του απαράδεκτου αυτού άρθρου.
Υ.Γ.Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ΜΜΕ και ενημερωθήκαμε διότι ουδείς βουλευτής είχε  πάρει χαμπάρι το απαράδεκτο αυτό άρθρο!!!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages