Μπέζος: “Μεγάλος μας στόχος η δημιουργία ενός Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μπέζος: “Μεγάλος μας στόχος η δημιουργία ενός Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου”

Μπέζος: “Μεγάλος μας στόχος η δημιουργία ενός Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου”

Share This
Εργασίες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία Covid-19- Αναβάθμιση της Ψυχιατρικής Κλινικής και της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας- Στη τελική ευθεία για την χορήγηση άδειας λειτουργίας βηματοδοτικού κέντρου
Γ.Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Μεσσηνίας: «Αρκετά χρόνια τώρα υποστηρίζω την ανάγκη δημιουργίας ενός Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στη Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα έβαζε ένα τέλος στην απίστευτη ταλαιπωρία των Καρκινοπαθών της Περιφέρειάς μας που είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην Αθήνα-Πάτρα. Σ’ αυτή τη προοπτική ως Νοσοκομείο Καλαμάτας δηλώνουμε παρών και είμαστε σίγουροι ότι εάν μας ανατεθεί μία τέτοια ευθύνη θα την φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο».
Ένας «πυρετός» εργασιών και παρεμβάσεων ξεκινούν από βδομάδα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Παρεμβάσεις που εντάσσονται στο σχεδιασμό της Διοίκησης, τόσο ώστε το Νοσοκομείο να ανταποκριθεί με ασφάλεια στον επιπλέον ρόλο που του ανετέθη από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας -ως Covid-19 Νοσοκομείο- της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και σε αλλά έργα που συμπεριλαμβάνονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του.
Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των στελεχών του Νοσοκομείου και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα λάβουν χώρα όλες εκείνες οι παρεμβάσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί και που σχετίζονται άμεσα με τα μέτρα πρόληψης και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν την πανδημία Covid-19. Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρηματοδοτεί όλες τις ανωτέρω παρεμβάσεις με το ποσό των 140.000€ και παρέχει συνεχώς την αρωγή της στις ανάγκες που προκύπτουν στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages