ΝΕΟΣ αθλητικός πολυχώρος στη Λαζαρίνα του δήμου Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΟΣ αθλητικός πολυχώρος στη Λαζαρίνα του δήμου Μεσσήνης

ΝΕΟΣ αθλητικός πολυχώρος στη Λαζαρίνα του δήμου Μεσσήνης

Share This


 
Υπογράφηκε σήμερα σύμβαση για την αναβάθμιση των Αθλητικών υποδομών στη Λαζαρίνα της Δ.Ε. Μεσσήνης του Δήμου Μεσσήνης, μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας «Χρονόπουλος Ανώνυμη Τεχνική-Κατασκευαστική και Εμπορική Εταιρεία». Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 110.000 ευρώ, το υλοποιεί ο Δήμος Μεσσήνης και χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Προβλέπονται εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου μπάσκετ, κατασκευή δύο νέων γηπέδων τένις, αναβάθμιση των τριών υπαρχόντων γηπέδων τένις και ενίσχυση του φωτισμού με τοποθέτηση νέων προβολέων.

Με τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις και σε συνδυασμό με νέες, οι οποίες μελετώνται, ο Δήμος Μεσσήνης θα αποκτήσει ένα πλήρες σύγχρονο αθλητικό κέντρο το οποίο θα προσδώσει άλλη προοπτική στην προσέλκυση του αθλητικού τουρισμού στον Δήμο μας. Συγκεκριμένα αφού δημιουργηθούν σύγχρονες εγκαταστάσεις για το τένις, συμπεριλαμβανομένου και του υπάρχοντος ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ που αναβαθμίζεται, σχεδιάζονται να κατασκευαστούν -και γι’ αυτό πραγματοποιούνται μελέτες- αποδυτήρια ποδοσφαίρου, αποδυτήρια τένις και αναψυκτήριο. Επιπλέον έχει δρομολογηθεί και η τοποθέτηση μεταλλικής εξέδρας για το γήπεδο ποδοσφαίρου.

«Όλα αυτά συντελούν στη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού πολυχώρου που θα δώσει την ευκαιρία σε άτομα όλων των ηλικιών να αποκτήσουν μία επιπλέον επιλογή για την άθλησή τους. Ευελπιστούμε ότι η ολοκλήρωση αυτού του έργου, θα προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι και στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού στον Δήμο μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages