Δήμου Οιχαλίας: Συνεχίζονται επιτυχώς τα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δήμου Οιχαλίας: Συνεχίζονται επιτυχώς τα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Δήμου Οιχαλίας: Συνεχίζονται επιτυχώς τα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης

Share This

 


Ο δήμος Οιχαλίας προσκαλεί όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) να δηλώσουν συμμετοχή.

Ειδικότερα, κάθε ενδιαφερόμενο/η ενημερώνεται ότι ο Δήμος Οιχαλίας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Οιχαλίας στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).”

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Οιχαλίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ

 ΣΕ ΩΡΕΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
1Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος50Χ
2Προληπτική ιατρική για την Τρίτη Ηλικία25XΧ
3Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα

(σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο,

πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.)

25ΧΧ
4Οικιακή μελισσοκομία25Χ
5Ασθένειες και τρόποι αντιμετώπισης στη

γεωργία

25Χ
6Λαογραφία του τόπου25Χ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. : 2724360320, 2724360322, 2724360353 και στον ιστότοπο Δήμου Οιχαλίας: oichalia.gov.gr

Ταχ. Διεύθυνση: Πλατεία Αγίου Ιωάννου

Email:  meligala@otenet.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages