Αναπτυξιακή ημερίδα του Μεσσηνιακού Γ.Σ. στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αναπτυξιακή ημερίδα του Μεσσηνιακού Γ.Σ. στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας

Αναπτυξιακή ημερίδα του Μεσσηνιακού Γ.Σ. στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας

Share This

 


Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ. Συλλόγου διοργανώνει ημερίδα αγωνισμάτων στίβου που απευθύνεται στους μαθητές της Ακαδημίας του και σε όσους μαθητές – αθλητές της ΣΤ Δημοτικού και Α  Γυμνασίου των σχολείων της Καλαμάτας που θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18- 3-23 ημέρα  Σάββατο και  ώρα  15.30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ΕΝΑ από τα κάτωθι αγωνίσματα:

Νηπιαγωγεία: 30μ

Α’ και Β’ τάξη:  40μ η 30μ με εμπόδια

Γ’ και Δ’ τάξη: δρόμος 50μ., ., άλμα σε μήκος – μπαλάκι

Ε’ και ΣΤ’ τάξη: δρόμος 60μ.- δρόμος 600μ- Αλμα σε μήκος- Αλμα σε ύψος- Μπαλάκι ή Σφαίρα            Γυμνάσιο: 80μ- 1000μ-  Άλμα σε μήκος- Αλμα σε ύψος- Σφαιροβολία.

Σε όλους τους αθλητές  θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό  μετάλλιο.

  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (που βρίσκεται στο τέλος του έντυπου) και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι την 17-3-23. Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
  • Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης ή να έχουν καταθέσει στο σχολείο τους ατομικό δελτίο υγείας.
  • Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν  στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
  • ΩΡΑ  ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ  15

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Δηλώνω ότι έχω προσκομίσει Ιατρική Βεβαίωση ή θα την καταθέσω στη γραμματεία των αγώνων πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ / ΤΑΞΗ 
ΑΓΩΝΙΣΜΑ 
ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ και τηλέφωνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages