Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο δημοτικό χώρο έναντι του Σταδίου ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο δημοτικό χώρο έναντι του Σταδίου ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο δημοτικό χώρο έναντι του Σταδίου ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This


 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαμόρφωσης στο δημοτικό χώρο, έναντι του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας στην Παραλία. Ο εν λόγω δημοτικός χώρος που εξυπηρετεί σήμερα άναρχα τις ανάγκες στάθμευσης οχημάτων, χρήζει σημαντικών βελτιωτικών παρεμβάσεων λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας και χρήσης των αθλητικών του εγκαταστάσεων από μεγάλο αριθμό πολιτών και αθλητών. Πρόκειται για δημοτικό χώρο επιφανείας περίπου 2.500 μ2.

Στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του χώρου προβλέπονται -μεταξύ άλλων- εργασίες φύτευσης, τοποθέτηση αυτόνομων φωτιστικών σωμάτων Led κ.ά.

Για την εξέλιξη των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, ενημερώθηκε κατά την επίσκεψή του στο χώρο σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Μελετών της Δ.Τ.Υ., αρχιτέκτονα Παναγιώτη Νασόπουλο.

Επίσης, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε αυτοψία όπου και διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών, στο δημοτικό χώρο της Ναυαρίνου πλησίον της Καρακούση που ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Σε ότι αφορά την ανάπλαση της οδού Ναυαρίνου από Φαρών έως Ακρίτα, μετά την κατασκευή – τοποθέτηση δικτύων, ξεκινά η τσιμεντόστρωση προκειμένου να ακολουθήσει η τοποθέτηση κυβόλιθων.

Στην πλατεία Υπαπαντής έγινε η παραλαβή των μαρμάρων και σύμφωνα με την ενημέρωση του εργολάβου, αναμένεται να ξεκινήσει η τοποθέτησή τους στο τμήμα νότια του Ναού.

Με ικανοποιητικό ρυθμό, εξελίσσονται επίσης οι εργασίες στο Ανοιχτό Θέατρο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Μαρία Κάλλας, από συνεργεία αυτεπιστασίας της Δ.Τ.Υ. του Δήμου, προκειμένου να ακολουθήσει η τοποθέτηση αυτόνομων φωτιστικών σωμάτων Led

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages