Στους δημοφιλέστερους προορισμούς η Καλαμάτα για το διήμερο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς η Καλαμάτα για το διήμερο

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς η Καλαμάτα για το διήμερο

Share This

 Ανοδικά κινούνται οι προκρατήσεις στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας

Παρά το γεγονός ότι η 25η Μαρτίου πέφτει φέτος Σάββατο και δεν είναι τριήμερο, τα ποσοστά πληρότητας σε δημοφιλείς προορισμούς φτάνουν ακόμη και άνω του 70% καθώς αρκετο


ί φαίνεται πως θα επιλέξουν να ταξιδέψουν από Παρασκευή απόγευμα και να επιστρέψουν την Κυριακή το βράδυ ώστε να έχουν διαθέσιμες δύο διανυκτερεύσεις.

«Εντός του τελευταίου πενθημέρου πριν την 25η Μαρτίου, αναμένουμε η κινητικότητα να ενταθεί και να καταγραφούν υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων. Παράλληλα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, αναμένουμε μεγάλη κινητικότητα και σε «θερινούς» προορισμούς της Πελοποννήσου» σημειώνει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates στα Καλάβρυτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 76% με μόλις 22 διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα στο κέντρο της περιοχής. Οι ζητούμενες τιμές κυμαίνονται από 294 έως 518 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις σε ακίνητο εγγεγραμμένο σε πλατφόρμα που απευθύνεται σε τετραμελή οικογένεια. Το 70% φτάνουν οι προκρατήσεις στην Καστοριά με κόστος με κόστος από 182 έως 270 ευρώ.

Με δυναμική 246 ακινήτων στην πλατφόρμα Airbnb, το Ναύπλιο καταγράφει πληρότητες που φτάνουν το 65%. Το κόστος διαμονής για τα δύο βράδια ξεκινάει από 141 ευρώ και φτάνει έως 270 ευρώ για ακίνητα σε απόσταση έως 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Το 65% φτάνουν και στη Ναύπακτο ενώ οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για κατοικία κατάλληλη για οικογένεια ή 4μελή παρέα, κυμαίνεται από 141 έως 270 ευρώ για δυο διανυκτερεύσεις.

Στην πόλη των Ιωαννίνων όπου καταγράφεται έντονη επισκεψιμότητα σε όλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 64% με 137 διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα. Το κόστος διαμονής για δυο διανυκτερεύσεις διαμορφώνεται από 139 έως 250 ευρώ.

Το 62% φτάνουν οι πληρότητες στην Καλαμάτα με τις τιμές να διαμορφώνονται από 95 έως 180 ευρώ για κατοικίες 80 τμ-90 τμ σε απόσταση έως 1,5 χιλιόμετρα μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Στην Αράχωβα φτάνουν το 60% με μόλις 90 διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα. Το συνολικό κόστος διαμονής για δυο διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 153 έως 400 ευρώ. Στο 60% φτάνουν οι προκρατήσεις και στην Καλαμπάκα με κόστος από 118 έως 300 ευρώ για δυο διανυκτερεύσεις.
Κινητικότητα καταγράφεται και στους χειμερινούς προορισμούς του Νομού Αρκαδίας, με τις προκρατήσεις στη Δημητσάνα, τη Βυτίνα και τη Στεμνίτσα , να αγγίζουν το 60% για δύο διανυκτερεύσεις με κόστος διαμονής για δύο βράδια να κυμαίνεται από 263 ευρώ έως και 800 ευρώ.

Στο 60% φτάνουν οι προκρατήσεις και στην Καλαμπάκα με κόστος από 118 έως 300 ευρώ για δυο διανυκτερεύσεις ενώ στα Τρίκαλα Κορινθίας αγγίζουν το 56,6%, με τιμές από 230 έως 881 ευρώ για δυο διανυκτερεύσεις.
Τέλος στο 53% διαμορφώνονται οι προκρατήσεις στο Καρπενήσι με κόστος για δύο διανυκτερεύσεις, από 158 έως 400 ευρώ.

πηγή: http://www.cnn.gr/oikonomia/anaptyxi/story/354562/anevainoun-oi-kratiseis-gia-tin-25i-martiou-oi-dimofilesteroi-proorismoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages