Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού (2011) στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού (2011) στην Καλαμάτα

Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού (2011) στην Καλαμάτα

Share This
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου - ώρα 19:00 - Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού (2011), ο Δήμος Καλαμάτας και η Επιτροπή Εθελοντισμού την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:00, σας προσκαλούν στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό και τους εθελοντές.
Η νεοσύστατη Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας ευελπιστεί να γίνει το σπίτι του Εθελοντή.
Στόχος της Επιτροπής είναι:....
• η δημιουργία βάσης δεδομένων για τους οργανωμένους ή μη εθελοντές
• η προβολή των εθελοντικών δραστηριοτήτων
• και η δημιουργία συνθηκών που ευνοούν τον εθελοντισμό
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το επίσημο σήμα της νεοσύστατης Επιτροπής Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας και βίντεο με τοποθετήσεις μελών της Επιτροπής και ανθρώπων που προσφέρουν και δέχονται εθελοντική βοήθεια.
Θα παρουσιαστούν επίσης προβολές και τοποθετήσεις από Εθελοντικές Οργανώσεις της πόλης μας.
Το Καλλιτεχνικό Φινάλε της βραδιάς μας προσφέρουν οι ηθοποιοί Αλέκος Κολλιόπουλος, Τάσος Πολιτόπουλος και ΄Ευη Γιαννακοπούλου με ένα θεατρικό κωμικό σκέτς και οι εξαίρετοι μουσικοί από το σύνολο πνευστών «5 Modern Ensemble».
Λουκάς Λυμπερόπουλος, φλάουτο
Γιώργος κάστανος, σοπράνο σαξόφωνο
Δημήτρης Μπακέας κλαρινέτο
Νίκος Μήτρος, κόρνο
Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε και συνεχάρη τις εθελοντικές ομάδες αλλά και τους μεμονωμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι δείχνουν διάθεση προσφοράς προς τους συνανθρώπους τους, σε θέματα πολιτικής προστασίας, πολιτισμού, τουρισμού, καθαριότητας κλπ.
Στη συνέχεια μίλησαν η Πρόεδρος κα Μαρία Οικονομάκου και μέλη της Επιτροπής Εθελοντισμού, τόνισαν την ανάγκη καταγραφής και προβολής των εθελοντικών οργανώσεων, ώστε να δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών για να παράσχουν εθελοντική εργασία στον τομέα που επιθυμεί ο καθένας και ανάλογα με τις δυνατότητές του, κάλεσαν τους συνδημότες να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση και ευχαρίστησαν τους ηθοποιούς, τους μουσικούς για την εθελοντική προσφορά τους και τον εμπλουτισμό της βραδιάς με μουσικοθεατρικό μέρος και τους μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθελοντισμού και με το περίσσευμα της ψυχής τους, ετοίμασαν για όλους όσους θα παραβρεθούν συμβολικά δωράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages