Πρωτόγνωρη συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πρωτόγνωρη συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Πρωτόγνωρη συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Share This
Κάτι οι τέσσερις συνδυασμοί , κάτι η ανάγκη αλλαγής και ενεργούς συμμετοχής στη μελλοντική τους πορεία , σήκωσε από τον …καναπέ τους επαγγελματίες του Νομού Μεσσηνίας , που για πρώτη φορά κατάλαβαν πως συμμετέχοντας στις διαδικασίες για την ηγεσία του Επιμελητηρίου , παίρνουν την τύχη τους στα χέρια τους!
Είναι γεγονός πως το άριστο επικοινωνιακό παιχνίδι της απερχόμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου , η πολύχρονη παρουσία του κ.Καραμπάτου , η ισχνή ανταποδοτικότητα των δράσεών του και το ζήτημα της απόκρυψης της διαφοροποίησης των εδρών στο θεσμικό αυτό όργανο , είναι κυρίαρχα ο κινητήριος μοχλός που ωθεί τους Μεσσήνιους στη συμμετοχική αυτή διαδικασία!
Πληροφορίες φέρουν , ο αέρας αλλαγής να είναι τόσο δυνατός που θα κάνει την εκλογή από εύκολη υπόθεση για τον κ.Καραμπάτο , οδυνηρό θρίλερ!
Μιάς και μιλάμε όμως για ανέμους , διαφαίνεται πως παρά την ύπαρξη 4 συνδυασμών, στο συνδυασμό του κ.Γκούμα το Νέο Επιμελητήριο, πνέει ούριος άνεμος και τα χαμόγελα είναι ήδη στα χείλη των εκπροσώπων του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages