«Λευκή» ισοπαλία για Καλαμάτα και Απόλλωνα !! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Λευκή» ισοπαλία για Καλαμάτα και Απόλλωνα !!

«Λευκή» ισοπαλία για Καλαμάτα και Απόλλωνα !!

Share This
Στο 0-0 έμειναν η Καλαμάτα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του νότιου ομίλου της Football League 2.
Σε ένα παιχνίδι που οι φάσεις και η υπεροχή μοιράστηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Κόης και Κοψαχείλης –δύο από τους πλέον έμπειρους τερματοφύλακες της κατηγορίας- δεν νικήθηκαν από τους αντίπαλους επιθετικούς με αποτέλεσμα Καλαμάτα και Απόλλων Σμύρνης να μοιραστούν τους βαθμούς.
Η ομάδα του Έλβιο Μάνα έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική στην ισοπαλία......και έχει δύο βαθμούς σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης του Στάθη Σταθόπουλου έφτασε τους 4 βαθμούς και είναι πίσω από τον πρωτοπόρο Πανηλειακό που προπορεύεται με έξι βαθμούς.
Μέτριο ήταν το θέαμα στο πρώτο μέρος στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με την Καλαμάτα αρχικά να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στη συνέχεια τον Απόλλωνα να ισορροπεί την κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κακός αγωνιστικός χώρος στην έδρα της Καλαμάτας δεν ευνόησε έτσι ώστε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και οι δυο ομάδες έγιναν απειλητικές μόνο από στημένες φάσεις.
Οι γηπεδούχοι δύο φορές με τον Ρουμπουλάκο να εκτελεί φάουλ έφτασαν απειλητικά στην εστία του Κόη που όμως αποσόβησε τον κίνδυνο και κράτησε το «μηδέν» για την αθηναϊκή ομάδα, ενώ αντίθετα ο Απόλλωνας με τον Καραδέμητρο δύο φορές σε ρόλο δημιουργού απείλησε με Ζαχαρόπουλο και Κύργια που όμως δεν βρήκαν στόχο στέλνοντας την μπάλα άουτ και πάνω στον Κοψαχείλη αντίστοιχα, για να τελειώσει χωρίς τέρματα το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων ήταν αυτός που μπήκε πιο ορεξάτος και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κοψαχείλη, φτάνοντας με αξιώσεις στην περιοχή της Καλαμάτας, χωρίς όμως να κάνει την κλασική ευκαιρία στα «καρέ» της «Μαύρης Θύελλας».
Σταδιακά η Καλαμάτα ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να βγαίνει μπροστά με αξιώσεις, έχοντας τους Τριανταφυλλάκη και Δασκαλάκη ως κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας, ωστόσο ο Κόης ήταν αυτός που κρατούσε το «μηδέν» για τον Απόλλωνα. Μάλιστα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς στο φινάλε με το δυνατό σουτ του Λαζανά στο 81’ να αποσοβείται από τον Κοψαχείλη και την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Ρουμπουλάκος, Κωνσταντόπουλος, Μπλέτσας, Τσόπελας, Τσαγκαράκης, Τσιμικλής (68’ Δασκαλάκης), Πετρουζέλης, Τριανταφυλλάκης (85’ Δρούγας), Αλεξανδρόπουλος (79’ Σπανός), Αθανασόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κόης, Δημογιάννης, Κοροβέσης, Κισκαμπάνης, Κύργιας, Σαββίδης, Μαρίνου (85’ Μπιλίτσης), Διαμάντης, Τσιλιγκίρης(77’ Σεμερτζίδης), Καραδέμητρος (70’ Λαζανάς), Ζαχαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages