Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....

Share This
Το θρίλερ με την διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες και οι σκληρές απαιτήσεις των δανειστών, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα όλων των ευρωπαϊκών εφημερίδων. 
«Το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι αβέβαιο καθώς η Γερμανία κλιμακώνει τις πιέσεις» είναι ο τίτλος των Financial Times. Η εφημερίδα αναφέρει ότι θορυβημένες οι Βρυξέλλες εξετάζουν ένα νέο πακέτο διάσωσης 86 δισεκατομμυρίων Ευρώ με την Γαλλία να αγωνίζεται να γεφυρώσει τις διαφορές και να πετύχει μια συμφωνία που θα διασώσει πάνω απ' όλα την ίδια την ευρωζώνη.
«Η Ευρώπη παίρνει την εκδίκησή της από τον Τσίπρα» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της Guardian. Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για ένα πακέτο με δρακόντεια μέτρα λιτότητας ως το αντίτιμο για την διάσωση και σχολιάζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «τάιμ άουτ» από την ευρωζώνη.
«Κατάλογο με φρικαλεότητες» χαρακτηρίζει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές, κάνοντας μάλιστα λόγο για «σκόπιμη ταπείνωση» της χώρας. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό το κείμενο απαιτεί τα μέτρα να περάσουν το αργότερο έως την επόμενη Τετάρτη από την ελληνική Βουλή.
Με την Ανγκελα Μέρκελ στο πρωτοσέλιδό της η Λιμπερασιόνδιερωτάται: «Τι παιχνίδια παίζει η Γερμανία;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages