ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΝΗ.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΝΗ..

ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΝΗ..

Share This
Συνελήφθησαν, χθες σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 68, 33 και 32 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Σχηματίστηκαν δύο (2) ξεχωριστές δικογραφίες, εκ των οποίων η μία περιλαμβάνει ακόμη τρία (3) άτομα, τα οποία αναζητούνται. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 68χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν:
•             Πιστόλι.
•             Γεμιστήρα πιστολιού.
•             Δύο (2) κυνηγετικά όπλα, η άδεια κατοχής των οποίων είχε λήξει και ανήκουν σε 71χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.
•             Κάνη κυνηγετικού όπλου,
ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα και σε οικία ενός 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•             Πυροκροτητής συνδεδεμένος με φυτίλι.
•             Κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει και ανήκει στον προαναφερόμενο 71χρονο ημεδαπό.
•             Κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει και ανήκει σε 84χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το πρωί, σε άλλες δύο (2) τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας,  οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα-παντοπωλείο ιδιοκτησίας του 32χρονου συλληφθέντα, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν πολεμικό τυφέκιο τύπου «Kalashnikov» με γεμιστήρα, ενώ πραγματοποίησαν έρευνα και σε οικία του 33χρονου συλληφθέντα, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages