Με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς αποχαιρέτισε το 2021 ο δήμος Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς αποχαιρέτισε το 2021 ο δήμος Μεσσήνης

Με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς αποχαιρέτισε το 2021 ο δήμος Μεσσήνης

Share This


 Με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης, αποχαιρέτισαν το 2021 σήμερα στο Δημαρχείο, αιρετοί και εργαζόμενοι. Τα μέλη της Φιλαρμονικής αφού έπαιξαν εορταστικά τραγούδια στο αίθριο του Δημαρχείου, μετέβησαν στο γραφείο του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου, όπου συνέχισαν να παίζουν εορταστική μουσική.

Αντηλλάγησαν ευχές για το νέο έτος και ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους μουσικούς και πρωτίστως προς τον μαέστρο Γιώργο Μουνδρουλέα για τις δραστηριότητές τους στην πόλη και ευχήθηκε το 2022 να φέρει υγεία σε όλους αλλά και ελπίδα και αισιοδοξία. Τόνισε ότι η μουσική μοιράζει χαρά και οι μουσικοί επιφορτίζονται με έναν επιπλέον σκοπό να προσφέρουν στον κόσμο μέσω της μουσικής τους, την αισιοδοξία που όλοι μας έχουμε ανάγκη για να πορευτούμε δημιουργικά το 2022.

Ακολούθως, η Δημοτική Φιλαρμονική συνέχισε την καθιερωμένη της βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της Μεσσήνης και στην πλατεία, παίζοντας τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages